Saturday, November 02, 2013

hujung minggu dengan bersenam ^^

salam u olss

pe khabar?
korang buat apa cuti hujung minggu ni?
tengok wayang? lepak ngn member? window soping juz like my housemte aisyah (ihihihihi) or korang ada search video senamam juz like me?

hihihihi..
bosan la,hujung minggu selalu tgk movie, mkn2, buat facial,ermmm
skali skali best jugak klu kita buat senaman utk diri sendiri..selain sihat,kita juga leh jaga bentuk badan supaya tidak nampak terlalu gemok,terlalu leper dan sebagainya...

selain tu jugak,kita kenalah jugak jaga pemakanan kita..selalu mkn buah,sayur sayuran dan yang penting ambil air kosong dalam kuantiti yang banyak dalam 1 hari... (8 gelas sehari)


ok,selamat berhujung minggu dan jgn lupa bersenam dan juga amalkan gaya hidup sihat ^^

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

Saturday, October 19, 2013

kutub utara & kutub selatan




penah tak korang rasa tersepit diantara dua org?
tak kisah la apa situasi korang, samada dinatara kawan, bf, gf, fmily atau apa2 pun…
bagi yang pernah merasai perasaan tersepit diantara dua org tu mesti faham apa yang ida rasa sekarang ni…
dimana ida tersepit antara dua orang….
Diibaratkan seperti, seorang kutub utara dan seorang kutub selatan dan ida ditengah2 kutub tersebut…
Kat sini, ida taknaklah sebut atau mention siapa org tu….
Yg pasti ida nk luahkan apa yg dia rasa dan persoalan kenapa dan mengapa??

Dr awal ida dtg sini (dipostingkan)…
 ida terfikir …..
kenapa ida boleh berada disini??
mengapa ida tercampak disini??
kenapa ida??
mengapa bukan org lain??
                           
Jawapan kepada soalan yg bermain dibenak minda ida sejak akhir-akhir ini terjawab juga dengan berlakunya peristiwa hari ini..
Ida taknak pnjgkan lebar apa yg berlaku tp kesimpulannya yg boleh ida simpulkan adalah dimana ada hikmah ida berada disini dan mungkin ida tergolong dlm kalangan org yg perlu membantu org lain sekiranya berlaku salah faham utk mengelakkan berlakunya selisih faham yg teruk..

p/s: cikgu MYO ,sy masih pegang lagi kata-kata semangat cikgu dimana “U ARE WHAT U THINK”

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

Tuesday, June 11, 2013

PROMOSI TENGAH MALAM BEDAK TATE



Salam u olssss.....
Promosi Untuk Harga Lewat malam

Bedak TATE TANAKA DEA (NORA DANISH)
hanya rm35 Sahaja dan +++ FREE POSTAGE 


BERMINAT???
PM/MSJ 017-9665691 (EYDA)

ATAU 
kliksini untuk terus ke fb Eyda SkinCare

JANGAN LUPA "add as friend" dulu ya ^^
senang akak nak balas inbox dear tu....
hihihihihi




TANAKA POWDER-TATE -
RAHSIA KEJELITAAN NORA DANISH


Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan



opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow