Sunday, November 30, 2014

Radiance Signature murah!!

Salam korang...
Siapa sini nk jaga kulit tp blurr tak tahu nk pilih yg produk mana 1...maklumlah sekarang ni byk produk dipasaran yg buatkan kita tak tahu nk pilih yg mana 1...



Ok..
Byk2 produk,ida lbh prefer guna yg ni...SEBAB
1)Bahan berkualiti,HALAL,mempunyai kelulusan KKM. Tapi bila sebut mengenai Collagen,mst ramai dah tahu tentang kebaikannya. Collagen adlh utk memelihara keremajaan kulit kita..tapi dsebabkan terlalu byk Collagen dipasaran skrg menyebabkan ramai yg tertipu. So better pilih Radiance Signature yg sememangnya collagen yg sgt Berkualiti.

2)Ianya sgt mudah diamalkan,hanya koyak sachet tu dan terus minum..


P/s:ini adalah sebab utama,kenapa Radiance menjadi pilihan SBB ianya mudah utk diminum. Tak perlu bancuh & shake .ianya sgt sesuai utk wanita kerjaya...


Berminat?
Pm ida atau whsup di 0136541820...
Bukan harga Rm180 tow.....


opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

hye u olzz..im back!!

Assalamualaikum semua..
Lama dh xupdate blog kt sni...rindu sgt2....

Maaf tow u olz,disebabkan ida dh kje skrg.masa 2 agak suntuk utk tlis blog ni...

But now,cuti sekolah...ida dh ada msa lpang semula..yeaaaaa....




P/s: love myself & U ♥♥♥

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

Saturday, November 02, 2013

hujung minggu dengan bersenam ^^

salam u olss

pe khabar?
korang buat apa cuti hujung minggu ni?
tengok wayang? lepak ngn member? window soping juz like my housemte aisyah (ihihihihi) or korang ada search video senamam juz like me?

hihihihi..
bosan la,hujung minggu selalu tgk movie, mkn2, buat facial,ermmm
skali skali best jugak klu kita buat senaman utk diri sendiri..selain sihat,kita juga leh jaga bentuk badan supaya tidak nampak terlalu gemok,terlalu leper dan sebagainya...

selain tu jugak,kita kenalah jugak jaga pemakanan kita..selalu mkn buah,sayur sayuran dan yang penting ambil air kosong dalam kuantiti yang banyak dalam 1 hari... (8 gelas sehari)


ok,selamat berhujung minggu dan jgn lupa bersenam dan juga amalkan gaya hidup sihat ^^

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow